Betingelser

På denne side

– finder du vores generelle betingelser for at bruger EDOC (Licensaftale med forretningsbetingelser) og vores Databehandleraftale (GDPR eller Persondatabeskyttelse), som tilsammen dækker hvordan vi håndterer dine data.

Det er selvfølgelig bedste at læser det hele, men for at gøre det kort, så bruger vi ikke dine data til ret meget: Vi sælger dem ikke, vi bruger dem ikke til at sende dig reklamer og vi behandler dem heller ikke til at få mere viden om dig. Faktisk bruger vi ikke dine data til andet end det, der har med EDOC at gøre.

Det er dine data og vores arbejde går ud på, at de er til rådighed for dig, når du har brug for det og sørge for at kun du og dine kollegaer kan se dem.

Der er to ting vi gør

Hvis du tilføjer en email, som en del af din brugerprofil, sender vi dig vores nyhedsbrev, men du kan altid framelde dig (det er MailChimp, så det er virkelig nemt) og du vil ikke høre fra os igen (undtagen når vi sender dig din faktura ;-).

Hvis du tilføjer et telefonnummer, vil vi sende dig de alarmer, du selv har sat op i EDOC. Det er det hele.

Men!

Husk at du ejer de data du lægger ind: Du er juridisk set den Dataansvarlige og du skal have ret til de data du lægger ind. Det betyder at du har et ansvar på adskillige områder.

Vi har skrevet om det på side 15, bilag 5 (det er på side 13, Annex 5 i den engelske version) og du skal være ekstra opmærksom på det du kan gøre for, at beskytte de data, du og dine kollegaer lægger ind i EDOC.

Databehandleraftale (GDPR)

DK: DOKON.dk ApS Databehandleraftale EDOC

UK: DOKON.dk ApS Data Processor Agreement EDOC 

Licensaftale (Forretningsbetingelser)

DK: Licensaftale for EDOC juni 2018

UK: License Agreement for EDOC June 2018

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om de to aftaler, så ring til Bo Damgaard Asmussen på +45 3135 1920.