Vi har gjort det – Helt Enkelt!

EDOC er et intuitivt, fleksibelt dokumentationsværktøj til auditering, egenkontrol, informationsopsamling og kvalitetsstyring.
Det her er muligheden for at samle det hele i en løsning.

Skalerbart

EDOC er ikke kun til dokumentation af egenkontrol, som var udgangspunktet for det hele. Systemet er udviklet til at opsætte en mængde forskellige scenarier og kan derfor håndtere kvalitetssikring, auditering, APV, vedligholdelse og kasserapporter.

Fleksibelt

I kan selv opsætte EDOC, så det imødekommer jeres behov. Det er ligetil at lave ændringer, tilpasse og skabe nye funktioner.

Brugervenligt

Der er meget nemt at komme i gang med EDOC. Det kræver et minimum af træning og det bliver hurtigt en del af hverdagens rutiner og arbejdsgange.

Inspektion

EDOC gør det nemt at udføre inspektioner eller audits. Det gælder både den lille interne kvalitetskontrol og den grundige inspektion, der understøtter en certificeringsproces, fx indenfor DDKM eller ISO.

Rapporter

EDOC’s rapporter gør jeres dokumentation transparent. Det er muligt at gå fra det enkelte datapunkt til det overordnede niveau og tilbage igen for, at kigge ned i en anden detalje.

Statistik

Statistikmodulet giver mulighed for det hurtige overblik. Med EDOC er det nemt at spotte, hvor organisationen har problemer og rette indsats mod dem der har brug for hjælp.

Brancher

EDOC er et effektivt redskab, der bruges dagligt af tusindvis af medarbejdere i organisationer, forretningskæder og konsulent virksomheder.

Fødevarefremstilling og servicebranchen

EDOC er udviklet i Danmark under en af verdens skrappeste fødevarelovgivninger. Det er perfekt HACCP.

Rengøring og vedligeholdelse 

Dokumenter jeres rengøring – med spidsen af en finger

Plejehjem, hjemmepleje og ældreboliger

I kan samle alle de krav og områder, som er vigtige for den gode pleje, på et sted. Det hele udføres på en smartphone, en tablet eller en PC.

Her er vores kunders oplevelser

“Det er super nemt at bruge; der er mange systemer der kunne lære noget af EDOC”- Jacob Gersløv, ProduktionschefCity catering
“Vi har brugt EDOC til løbende at indsamle data om standarder, til vores akkreditering under DDKM. EDOC gør det nemt at blive klar til Survey uden bekymringer“- Klinik for kvindesygdomme og seksuel sundhed. Speciallæge C. Damsted Petersen.